Categories: Noticies de Societat

La Guàrdia Urbana va a comunicar-li una notificació, i descobreix una plantació de marihuana

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha detingut un home de 40 anys com a presumpte autor d’un delicte de defraudació del subministrament elèctric i d’un altre contra la salut pública.

Els fets han passat aquesta nit a un domicili del carrer Passatge Francolí del barri de Torreforta de la ciutat. Pels volts de les 20.15 h, agents del cos es van dirigir a l’habitatge per lliurar una citació judicial. Quan van picar a la porta els agents es van adonar que aquesta es trobava oberta i que de l’interior provenia una forta olor a marihuana i se sentia soroll de ventinaldors. Després que el Jutjat de Guàrdia autoritzés el registre a l’interior de l’immoble els agents van constatar l’existència en una habitació d’una plantació amb 60 torretes de de marihuana (amb un pes aproximat, un cop tallades les plantes, de 4 quilos), d’una instal·lació elèctrica amb cinc transformadors per donar potència a tot el sistema, sistemes de canalització i d’extracció (per evitar el fort olor que desprèn la plantació), sistemes de ventilació, sistemes d’enllumenat artificial i calorífics i sistemes de control de temperatura i humitat.

Durant el registre es van localitzar documents personals corresponents a un home de 40 anys resident a l’immoble. Personal d’una empresa elèctrica van desconnectar la instal·lació elèctrica i van constatar que tot el cablejat estava enganxat al quadre de llum de l’edifici però sense passar per cap contador. En concret, tot el cablejat provenia de la façana exterior de l’immoble fins arribar a un pis situat als baixos. Un dels residents en aquest pis va manifestar que li havien demanat poder passar el cablejat de la llum, però que desconeixia l’ús que se’n feia.

L’autor del delicte, que tenia diferents antecedents policials i que suposadament va fugir del domicili quan va detectar la presència dels agents, ha estat localitzat i detingut per membres del torn de matí del cos policial prop de l’habitatge, pels volts de les 7.30 h.

Redacció

Share
Published by
Redacció

Recent Posts

La CEPTA, en perill de liquidació

La patronal tarragonina té un deute acumulat de 583.000 euros. El principal deute es va…

1 setmana ago

La Setmana de la Salut de Vila-seca 2024 se centra en l’estil de vida mediterrani

Del 2 a l'11 de maig tindrà lloc la Setmana de la Salut a Vila-seca, organitzada…

2 setmanes ago

La Diputació de Tarragona aprova la compra de l’antic edifici de la seu de Caixa Tarragona

El Ple de la Diputació de Tarragona, reunit en sessió extraordinària, ha aprovat l’adquisició de…

2 setmanes ago

Tarragona i el Síndrome de les Finestres Trencades: Com la Falta d’Autoestima Crida a l’Acció

Tarragona, una ciutat amb un ric patrimoni històric i una ubicació privilegiada al Mediterrani, es…

1 mes ago

Las máquinas ya trabajan en los terrenos del proyecto de Lotte Energy Materials

Las máquinas ya están trabajando en la preparación de los terrenos para iniciar en las próximas…

1 mes ago

Reus acollirà dues proves dels IV Premis Gastronòmics Josep Lladonosa

Reus serà escenari de dues proves dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa, un dels esdeveniments més…

1 mes ago