La Fundació Tarragona Smart Region participa al Smart City Expo World Congress 2018

La Fundació Tarragona Smart Mediterranean Region participa al Smart City Expo World Congress, l’esdeveniment internacional líder sobre smart cities i solucions urbanes intel·ligents que organitza i celebra la Fira de Barcelona del 13 al 15 de novembre, al recinte Gran Via de Fira.

Aquest mateix dilluns el Palau de la Generalitat acollia la recepció ‘Smart Catalonia, ciutats amb futur’, presidida pel president Quim Torra, com a trobada del món local en el marc del Smart City Expo World Congress. Des de Tarragona va assistir Begoña Floria, directora de la Fundació Tarragona Smart Mediterranean Region, qui valora positivament aquesta oportunitat d’intercanviar i conèixer modes de tranformació de les ciutats des de la innovació i les noves tecnologies envers la ciutadania.

I es que en aquest congrés s’hi donen cita més de 700 ciutats, 700 expositors i 400 ponents. Sota el lema Cities to live in (Ciutats en les quals viure) l’esdeveniment emfatitzarà precisament en com les ciutats han d’orientar les seves estratègies de transformació a fer de les metròpolis els millors llocs possibles perquè els seus ciutadans visquin, treballin i prosperin.

Així mateix, integrat també en el Smart City Expo World Congress 2018, Floria oferirà aquest dijous 15 de novembre a les 10.15h a la Fira Barcelona i dins del ‘VI Forum de Ciudades y territorios creativos de España’ amb el lema “Barrios antiguos, Cascos Históricos: un patrimonio vivo por descubrir”, la ponència ‘Procesos de transformación en ciudades Patrimonio de la Humanidad: “Tarragona-Tarraco, de la Imperial al s.XXI”‘.