Kim Lorca i Marquitos guanyen amb la selecció catalana sub-16

Els jugadors del Nàstic Marquitos i Kim Lorca han jugat amb la selecció catalana sub-16 que ha guanyat (3-2) a l’equip cadet de Divisió d’Honor de la UFB Jàbac i Terrassa en un partit amistós. Aquest partit forma part de la preparació per al Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques que es jugarà entre el 27 i el 29 de desembre a Múrcia.

El davanter Marcos Fernández “Marquitos”, que pertany a la plantilla del Cadet A de Divisió d’Honor, ha estat titular i ha jugat a la primera part, mentre el defensa central Kim Lorca, que està al Juvenil B de Lliga Nacional, ha jugat a la segona part. La selecció dirigida per Joan Rius ha guanyat 3 a 2 després de remuntar un 1 a 2 advers en els últims 15 minuts de partit.

Ara els dos jugadors del planter grana tornen als entrenaments amb els seus respectius equips per preparar els partits del cap de setmana: el Juvenil B jugarà dissabte a les 18 hores al camp de l’At. Segre A, mentre el Cadet A visita diumenge a les 19 hores el camp del Gimnàstic Manresa A.

La selecció catalana sub-16 tindrà com a rivals al Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques a Ceuta i Múrcia en dos partits que es jugaran divendres 28 de desembre (10 hores) i dissabte 29 de desembre (10 hores), respectivament.