Joves i noves tecnologies al Fòrum Smart 2018

El VI Fòrum Smart reflexiona en les addiccions a les noves tecnologies

Experts d’arreu d’Europa es troben a Tarragona per reflexionar i crear estratègies

Arriba la VI edició del Fòrum Smart, que enguany reflexionarà sobre l’ús de les noves tecnologies i els joves, i el perill de desenvolupar una addicció. Experts del panorama europeu debatran propostes d’ús responsable i adequat de les noves tecnologies, cada vegada més presents en el dia a dia, i un element indispensable per als joves.
Sota el títol “Les addiccions tecnològiques, una problemàtica creixent entre adolescents (experiències i propostes)”, el Fòrum -que és obert i gratuït- posa damunt de la taula una evidència: les tecnologies estan presents en la vida quotidiana i és important saber utilitzar-les d’una manera sana i responsable.

Els convidats d’enguany presentaran les seves experiències com a exemple de que fer i no fer a l’hora de treballar amb els joves el risc d’addicció. Els ponents per aquesta edició, són:

Ana Santos: Tinent d’alcalde de l’Àrea de Serveis a la Ciutadania.

Inga Dóra Sigfúsdóttir: Profesora de Investigació en el Departament de Salut i Estudis de Comportament en Teachers College, Universitat de Columbia a Nova York.

Ingibjorg Eva Thorisdottir: Doctorada en l’ús de la pantalla i els efectes en salut mental.

Alfgeir Logi Kristjansson: Professor en la Universitat de Reykjavik.

Emanuel Adrian Sarbu: “Altres utilitats de les dades de l’enquesta de Planet Youth”.

Claustre Dasca: Educadora Social del Servei de Prevenció de las adiccions de l’Ajuntament de Tarragona.

El Fòrum Smart és una proposta anual que reflexiona sobre un concepte propi de la societat Smart. En l’edició anterior va tractar sobre formes de governança i inclusió a les ciutats intel·ligents. El debat es pot veure de forma íntegre a Youtube, i els detalls es poden conèixer a la nostra pàgina web.