Josep Poblet ho deixa

L’alcalde de Vila-seca anuncia la seva retirada de la vida pública

Després de 26 anys com alcalde de Vila-seca i 12 anys com a president de la Diputació, Josep Poblet es retira de la política i no es presentarà a les properes eleccions municipals. La decisió de no optar a la reelecció suposa també deixar de presidir la Diputació de Tarragona. Poblet va guanyar per majoria absoluta en sis eleccions municipals amb CiU. Fa quatre anys, al maig de 2015 va mantenir la majoria absoluta per pocs vots.

“Ha arribat l’hora de fer un canvi de cicle, d’injectar nova joventut i preparació, sava nova; És hora també de finalitzar el meu temps de les responsabilitats públiques al vostre servei. Ho crec sincerament”, va anunciar ahir en una conferència a La Pineda. Poblet avança que en els propers dies es coneixerà la persona que el substituirà com a alcaldable. El nom que més sona a dia d’avui és el del regidor de Turisme, Pere Segura.

“Per a fer possible aquest canvi, vull demanar-vos  que participeu del que serà la concreció del nou lideratge… ens pocs dies, de la nostra reflexió, de les vostres visions, del debat intern sortirà la proposta de la persona que prendrà el meu relleu; tot està ben encarilat”, va afirmar.