Josep M. Prats presenta la seva dimissió

El regidor de Cultura abandona el seu càrrec perquè “no té sentit mantenir un pacte amb qui és incapaç de condemnar la violència”

Redacció.- Les conseqüències de l’1-O colean encara, i arriben a qualsevol part de Catalunya. El resultat a Tarragona ha estat en forma de dimissió: el regidor de Cultura, Josep M. Prats, de Unió, ha presentat la seva dimissió, sortint del pacte de Govern que li unia a PSC i a PP.

“Quan la força substitueix la paraula, no té sentit mantenir un pacte amb qui és incapaç de condemnar la violència. La societat tarragonina exigeix als seus representats polítics valentia, coherència i compromís”, va explicar el regidor. “Estic fermament convençut que l’escenari ha canviat -va dir-, els papers ja no són els mateixos i, fins i tot, em qüestiono si els actors hem de continuar amb el mateix guió o no és millor baixar al pati de butaques”.

La situació suposava una garrotada per a l’Executiu municipal, ja que perdia la seva majoria absoluta. No obstant això, Rubén Viñuales, capdavanter de Ciutadans a l’Ajuntament, va oferir a la coalició el seu suport “per a temes importants”, això sí, va aclarir que no entrarien al Govern.