Josep M. Cruset, nomenat oficialment nou president de l’Autoritat Portuària de Tarragona

Josep M.Cruset, nou president del Port de Tarragona

Aquest divendres, 23 de novembre, el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) ha publicat el nomenament de Josep M. Cruset Domènech com a president de l’Autoritat Portuària de Tarragona, a proposta del conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, segons Decret 250/2018, de 20 de novembre, de la Generalitat de Catalunya.

Blog Barri del Port.- Amb aquesta publicació Josep M. Cruset pren oficialment el relleu de Josep Andreu al capdavant del Port de Tarragona.
 
Josep M. Cruset agafa el relleu de Josep Andreu al capdavant del Port de Tarragona
 
Josep M. Cruset Domènech
Nascut a Riudoms el març de 1975. És llicenciat en Enginyeria Química a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Química de la Universitat Rovira i Virgili (ETSEQ), de la qual és membre del Consell Assessor. Posteriorment obté un MBA per la Universitat Rovira i Virgili.
S’especialitza en Gestió de Processos i de Qualitat, i esdevé tècnic de qualitat a la Diputació de Tarragona, d’on és funcionari actualment en excedència. També col·labora amb l’empresa familiar d’agricultura i avicultura.
Ha estat alcalde de Riudoms des del 2007 fins a l’actualitat i entre els anys 2003 i 2007 havia estat regidor de l’Ajuntament i conseller comarcal del Baix Camp entre el 2007 i el 2009.
Des del 2009 ha estat diputat a la Diputació de Tarragona i des del 2011 vicepresident i responsable del Servei d’Assistència al Municipi.
Va ser membre del Comitè de Valoració del Pla Unificat d’Obres i Serveis de Catalunya en el període 2013 – 2016 i membre del Grup Impulsor de la Càtedra Universitat i Regió del Coneixement de la Universitat Rovira i Virgili.