Josep Andreu deixa la presidència del Port de Tarragona

El president de l’Autoritat Portuària de Tarragona, Josep Andreu, ha comunicat aquest dimecres de forma personal al conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, la seva decisió de no continuar en el càrrec al capdavant del Port de Tarragona.

Josep Andreu ha explicat al conseller que va prendre aquesta decisió aprincipis d’aquest any però que, per ètica i lleialtat institucional, ha esperat a transmetre-la a la formalització del nou Govern de la Generalitat

Josep Andreu també ha comunicat aquesta decisió avui mateix als membresdel Consell d’Administració de l’Autoritat Portuària de Tarragona.

Després de més de set anys a la presidència de l’Autoritat Portuària deTarragona, Josep Andreu considera que ha arribat el moment de tancar aquesta etapa professional i retornar al sector privat.

El president Josep Andreu s’ha posat a disposició del conseller Damià Calvet ili ha agraït la seva atenció i disponibilitat per acordar un traspàs formal iordenat, similar al que s’ha dut a terme avui al Port de Barcelona, una vegada s’hagi decidit qui ocuparà el càrrec al capdavant de l’Autoritat Portuària deTarragona.