Els Jocs no perillen

Nota de Premsa dels Jocs Mediterranis 2018. Davant les informacions aparegudes recentment en un mitjà de comunicació, l’organització dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018 desmenteix les informacions publicades i assegura:

  • La reunió extraordinària i monogràfica del Comitè Executiu del COE, convocada a Madrid dilluns, té com a únic punt de l’ordre del dia la valoració del “estado actual del deporte español”. De fet, Víctor Sánchez ha hagut d’excusar-hi la seva presència, ja que dilluns estarà a Tarragona presidint la Comissió Tècnica del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis (CIJM), reunió prèvia a l’important Seminari de Caps de Missió de Tarragona 2018 i l’Assemblea General del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis que tindran lloc a la ciutat del 10 al 13 d’octubre.
  • El COE i el seu president recolzen sense fissures els Jocs Mediterranis Tarragona 2018 tal com s’ha demostrat des de l’inici del projecte.
  • Víctor Sánchez actualment ja forma part del Comitè Executiu del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis, essent el president de la seva Comissió Tècnica. La figura de vicepresident, al que és candidat únic, és un càrrec honorífic que reforça la implicació del CIJM amb Tarragona 2018 i no afectaria en cap cas l’organització operativa dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018. El compromís personal amb els Jocs Mediterranis Tarragona 2018 per part del director executiu, Victor Sánchez, és total.