Jeff Toussaint i Tamariz clouran aquesta setmana el Festival de Teatre Màgic

Toussant actuarà el proper 1 de desembre, i Tamariz el 2

 

Redacció.- La cloenda de l’11è Festival Teatre Màgic de Tarragona anirà a càrrec de l’hipnotitzador Jeff Toussaint l’1 de desembre i del mag Juan Tamariz el 2 de desembre. Els dos espectacles pujaran a l’escenari del Teatre Tarragona a les 21h.

Jeff Toussaint és l’hipnotitzador del programa ‘1, 2, 3, Hipnotízame’ (Antena3), que en la seva primera emissió va ser vist per més de tres milions de teleespectadors. L’espectacle que oferirà al Teatre Tarragona és una experiència interactiva, plena de fortes emocions, magnetisme, misteri i humor. Es tracta d’un viatge a l’últim racó del subconscient a través de la capacitat de suggestió, amb la tècnica de la hipnosi, fins i tot, col·lectiva. Un espectacle per a tots els públics per descobrir el misteriós i desconegut poder de la ment humana.

El dissabte serà el torn del gran mestre de la màgia Juan Tamariz que presentarà el seu nou espectacle: ‘Magia Potagia… ¡y más!’, dins la cloenda del Festival Teatre Màgic. Una funció que es renova cada dia gràcies a dos ingredients bàsics: la participació del públic i els millors números de Tamariz. A més, estarà acompanyat per l’il·lusionista argentí Alan i la maga colombina Consuelo Lorgia. Dues hores de màgia, telepatia, humor, misteri, improvisació i emoció formen aquest espectacle que ja porta més de cinc anys representant-se en teatres de l’estat i de l’estranger, i s’ha vist en escenaris tan prestigiosos com el Festival de Música Clàssica de Salzburg o el Festival d’Art de Toronto.

Més de trenta anys de carrera artística i l’elogi del públic i dels seus companys de professió avalen l’èxit de Juan Tamariz. Ha rebut un premi especial que li ha concedit la Federació Internacional de Societats Màgiques (FISM), per la seva contribució a la teoria i filosofia de la màgia.

Les entrades estan a la venda a la web Tarracoticket i a les taquilles del Teatre Tarragona -dimecres, 11 a 13 h dijous i divendres, d’11 a 13 h i de 17 a 19 h. I una hora abans de l’espectacle, a l’espai on es faci la representació.