Categories: Noticies de Societat

JCI Catalunya organitza una marató formativa amb el lema Joves: preparem-nos per a un món canviant

És un esdeveniment formatiu en streaming online i gratuït, va destinat a tots els joves de Catalunya i compta amb la col·laboració de personalitats com l’economista Santiago Niño-Becerra, l’empresari Emili Duró o la investigadora Laura Díaz.

La jornada Joves: preparem-nos per a un món canviant, tindrà lloc el pròxim 9 de maig de 10 h a 14 h, amb retransmissió en directe per les xarxes socials i a la web de jci.cat/marato. És una formació gratuïta i oberta a tothom.

JCI Catalunya explica que el motiu que els porta a organitzar aquesta marató formativa és la situació causada per la COVID-19. La pandèmia ha fet més patent que mai la necessitat de preparar-nos per a un món canviant. El nostre entorn, els estudis, les relacions interpersonals, les noves tecnologies, les institucions, el sistema laboral, el clima… En definitiva, la nostra vida es transforma a passes gegantines. El futur és incert, però des de JCI Catalunya tenen clar que els joves no es volen resignar a esperar-lo sinó que volen contribuir a crear-lo, i per això, és necessari estar preparats.

La formació girarà entorn de tres mòduls: reinventar-se en temps de crisi, competències i habilitats pel món que ha de venir i CV i talent, acompanyats tots ells d’una sèrie de converses inspiradores per fer front a aquest futur canviant. 

El discurs de benvinguda i inauguració de la jornada anirà a càrrec del Molt Hble. Sr. Joaquim Torra i Pla i de la Sra. Anna Frixach, Presidenta de JCI Catalunya. Cada mòdul compta d’una banda, amb entrevistes a persones de renom com l’economista Santiago Niño-Becerra, l’empresari Emili Duró, el Catedràtic de Física teòrica Ignacio Latorre, la Presidenta del Scientist Dating Forum, Laura Diaz, la jurista Andrea Mendiola o el President del Consell Nacional de Joventut de Catalunya i membre de Friday for Future, Guille Chirino, entre d’altres. I d’altra banda, amb píndoles formatives i experiències personals per reinventar-se i créixer després d’una crisi. En resum, en aquesta edició de la Marató JCI els participants podran adquirir coneixements i noves habilitats per a aquest món canviant.

Els organitzadors aniran actualitzant el cartell, les ponències, les entrevistes i tota la informació referent a les formacions a la web www.jci.cat/marato. Ràdio Ciutat de Tarragona col·labora com a patrocinador en la producció de l’acte que es retransmetrà en directe a través de les xarxes socials de l’entitat i a la web www.jci.cat.

JCI Catalunya (Jove Cambra Internacional de Catalunya) és una entitat present a tot el territori català, que canalitza les idees de joves emprenedors i implicats en la societat per tal de crear canvis positius en l’entorn més immediat. Promouen des d’activitats formatives i de debat, a actuacions amb una clara voluntat dinamitzadora del món econòmic i de millora social. En formen part membres d’entre 18 i 40 anys de procedències diverses, tant pel que fa als estudis com a l’activitat professional, a les accions o les preocupacions. Aquesta diversitat fa que sempre sorgeixin noves idees, inquietuds i projectes.

Redacció

Share
Published by
Redacció
Tags: jciportada

Recent Posts

La CEPTA, en perill de liquidació

La patronal tarragonina té un deute acumulat de 583.000 euros. El principal deute es va…

1 dia ago

La Setmana de la Salut de Vila-seca 2024 se centra en l’estil de vida mediterrani

Del 2 a l'11 de maig tindrà lloc la Setmana de la Salut a Vila-seca, organitzada…

1 setmana ago

La Diputació de Tarragona aprova la compra de l’antic edifici de la seu de Caixa Tarragona

El Ple de la Diputació de Tarragona, reunit en sessió extraordinària, ha aprovat l’adquisició de…

1 setmana ago

Tarragona i el Síndrome de les Finestres Trencades: Com la Falta d’Autoestima Crida a l’Acció

Tarragona, una ciutat amb un ric patrimoni històric i una ubicació privilegiada al Mediterrani, es…

1 mes ago

Las máquinas ya trabajan en los terrenos del proyecto de Lotte Energy Materials

Las máquinas ya están trabajando en la preparación de los terrenos para iniciar en las próximas…

1 mes ago

Reus acollirà dues proves dels IV Premis Gastronòmics Josep Lladonosa

Reus serà escenari de dues proves dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa, un dels esdeveniments més…

1 mes ago