Ja s´ha disputat la vuitena ronda del campeonat absolut de Tarragona d´escacs

En categoría A continua líder Francisco Javier Fernández del equip reus Deportiu

Jaime M. Pérez Gosálbez.- Aquest passat cap de setmana va tenir lloc la vuitena ronda del campeonat absolut de Tarragona d´escacs que té lloc en Hospitalet de l´Infant. En categoría A continua líder Francisco Javier Fernández del equip reus Deportiu. En segon lloc tenim a Víctor Plasencia de l´escola Escacs Salou i tercer Liberto Ventos de Calafell. Miguel Sánchez Bernardino del club escacs Tarragona va 4º. Altre representant de Tarragona és Benet Negreiro que va 10è. David Varona de l´escacs Tarragona va 40º.
En aquesta jornada Francisco Javier Fernández va guanyar a rafel Cabrera de l´equip Masdenverge. Si destaquem al representant de Tarragona Miguel Sánchez Bernardino va guanyar a Alfonso Pellisa del reus Ploms.
També tenim un grup B que està comandat per Jesús Gironès de l´equip Unió Escacs Cambrils. Segon és Daniel ribes d´Hospitalet de L´Infant i tercer Joaquín Villaden de la Selva.
El líder Jesús Gironès va guanyar a Josep Ferrer de Vila-rodona. Entre els 85 participants d´aquesta categoría encontrem al jugador de l´equip escacs Tarragona Carles Gràcia que ocupa la posició 14 i en aquesta jornada va guanyar a Salvador Saladie d´Hospitalet. Miguel Casabo de Tarragona va el 40º i va descansar aquesta jornada.