Ja és Nadal al barri de Bonavista

Foto cedida

Per quart any consecutiu l’AAVV Bonavista presenta la seva programació amb una espectacular encesa de llums a la Plaça Constitució el 15 de desembre a les 19h i una Benvinguda de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient el 4 de gener a les 19h.

Un any més arriben les Festes de Nadal i el barri de Bonavista, vol apropar el Nadal a totes les seves veïnes i veïns. No faltaran els tradicionals pessebres, els mercats Nadalencs i com a activitat estrella del Nadal 2019, el proper dissabte, 15 de desembre, la plaça Constitució gaudirà d’un Mercat Nadalenc entre les 9 i les 21 hores i on podrem gaudir de Zumba, vermut, coca i xocolata i actuacions nadalenques i la cloenda del Joc Nadalenc “Atrapa la carta” que es durà a terme durant la setmana prèvia.

Divendres 4 de gener, aprofitant que arriben Ses Majestats, els Reis d’Orient els hi donarem la benvinguda tot fent un recorregut pels diferents carrers del barri i on no faltarà coca i xocolata mentre escoltem el discurs del Rei Melcior. El fet de celebrar aquesta benvinguda el dia 4 de gener és perque el dia 5, els veïns i veïnes van a les cavalcades d’altres indrets de la Ciutat i d’aquesta manera aconseguirem que tothom pugui participar i gaudir d’aquesta festa tan nostrada.

A banda de les activitats esmentades, el diumenge 2 de desembre a la plaça Constitució, de 9 a 15h hi haurà un mercadet nadalenc on es podrán comprar tot tipus d’elements decoratius de Nadal.  Dissabte 22 de desembre, a les 12h el Pare Noel vindrà a recollir cartes a la Plaça de la Font, així com el dissabte 29, a la Plaça Constitució, a les 12h vindrà el Patge Reial a recollir les corresponents cartes.

Tot tipus d’activitats per a tota la familia per viure un Nadal de pel·lícula. No us ho perdeu