Ja es poden consultar els horaris dels cursos de català del Centre de Normalització Lingüística a Reus i a Cambrils

El Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus Miquel Ventura (CNL) informa que ja té definits els horaris i nivells dels cursos de català que comencen al setembre

El CNL destaca que ha augmentat l’oferta en la franja horària de 19 a 21 per donar sortida a la demanada de persones que treballen o estudien i no poden assistir a classe en altres horaris. Així, al vespre es poden seguir cursos tant de nivell Bàsic i Elemental com Intermedi i de Suficiència. Aquests darrers també es poden cursar en línia amb el Parla.cat.

També s’ofereix el nivell Superior (C2) a distància i presencial a Cambrils (intensiu dimarts a la tarda) o a Reus (intensiu el divendres a la tarda).

Qui estigui interessat en cursos de qualsevol nivell ja s’hi pot preinscriure al formulari que trobarà a www.cpnl.cat/reus(link is external).

Les proves de nivell i matrícules seran a Reus del 12 al 14 de setembre per a l’antic alumnat i del 15 al 18 de setembre per al nou. La majoria de classes començaran el dia 20.

El CNL està situat al Mas Vilanova, al c. de l’Àliga de Reus 1, entre el passeig de Misericòrdia i el carrer del Pare Manyanet. Es pot demanar més informació al 977 12 88 61.

Al Servei Local de Català de Cambrils les inscripcions seran del 13 al 15 de setembre per a l’antic alumnat i de 18 al 22 per al nou. Les classes s’iniciaran el dia 25. Més informació al 977 79 26 88.