Izertis, empresa de l’any per la Comissió Europea

Pablo Martín, president de Izertis. CEDIDA

La consultora tecnològica Izertis, membre del Clúster TIC Catalunya Sud, ha rebut el guardó  que reconeix les empreses de major rendiment i estabilitat de trenta-sis  mercats de cotització en expansió d’Europa

La Comissió Europea (CE) ha premiat l’empresa Izertis com ‘Empresa de l’any  (star of 2020)’ als European Small and Mid-Cap Awards. Uns premis en els quals  la CE reconeix cada any aquelles empreses que destaquen pel seu creixement,  reinversió d’ingressos i per la pujada sostinguda del preu de les seves accions. En  aquest sentit, el Jurat ha destacat el creixement de l’empresa després de la seva  entrada al mercat de valors espanyol; així com “la seva tasca excepcional al sector  y la seva amplia cartera de serveis amb un clar potencial de creixement”.  

La nominació d’Izertis als guardons ha arribat després d’un creixement del 240%  en borsa des de la seva sortida al BME Growth, l’increment del 12% de la seva  facturació i l’índex Ebitda (Earnings Before Interest Taxes Depreciation and  Amortization) durant el primer semestre de 2020; a més de per l’adquisició de sis  companyies des de l’inici de l’any.  

Amb aquests guardons es vol donar visibilitat a la diversitat dels mercats  europeus, amb l’objectiu de promoure les llistats de valors especialment dirigies a  empreses en creixement. L’entrega dels guardons s’ha fet de manera telemàtica  coincidint amb la setmana de la Small and Medium Enterprise (SME) de la  Comissió Europea. 

La consultora tecnològica Izertis, membre del Clúster TIC Catalunya Sud, té  presència a Europa, Amèrica i Àfrica, amb projectes a més de cinquanta països i  un equip de més de vuit-cents professionals. Des del Clúster TIC Catalunya Sud  destaquen “l’orgull per l’èxit d’un dels membres de l’entitat i la importància  del guardó per l’empresa i el sector”. 

Actualment, 44 empreses formen part del Clúster TIC Catalunya Sud. Això  representa prop de 1.500 llocs de treball directes. El Clúster TIC continua  treballant per impulsar la col·laboració entre empreses; promoure la innovació i la  formació, així com atreure el talent de la regió i captar noves inversions.