Inminent licitació del estudi pel tren-tramvia al Camp de Tarragona

Reunió amb el conseller Gavin. CEDIDA

El secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, s’ha trobat aquest matí amb els nous governs municipals de Tarragona, Reus, Cambrils, Vila-seca i Salou

El secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, s’ha reunit amb representants dels ajuntaments de Tarragona, Reus, Cambrils, Vila-seca i Salou. Gavín ha valorat positivament la trobada, que ha estat “una primera presa de contacte amb els nous governs municipals que ha servit per a fer seguiment del pacte per les infraestructures del Camp de Tarragona”. 
En la reunió “hem confirmat” el pacte territorial per impulsar les infraestructures estratègiques del Camp de Tarragona, ha remarcat el secretari, que ha explicat, juntament amb altres representants del Departament de Territori i Sostenibilitat, “les tasques que hem dut a terme fins ara”.
Entre aquestes, “estem estudiant la millora i adaptació de l’oferta ferroviària en funció de les necessitats de les persones usuàries”. Gavín ha posat de relleu que la nova oferta de serveis “millorarà les freqüències i també la qualitat, perquè es facilitaran les connexions i s’establiran serveis cadenciats”.
D’altra banda, el Departament licitarà aquest mes d’agost la redacció de l’estudi informatiu i de l’estudi d’impacte ambiental per a la implantació del tren-tramvia del Camp de Tarragona.