Ingressa a presó un home per dos robatoris a punta de navalla a Valls

El cotxe patrulla dels Mossos d'Esquadra, a l'interior del qual hi anava Diego Borrego, entrant als jutjats de Figueres aquest 4 d'agost del 2017 (Horitzontal)

El lladre havia robat en una botiga, on va forcejar amb el treballador, i en un establiment

Redacció.- Ingressa a presó un home, de 34 anys i sense domicili conegut, detingut pels Mossos d’Esquadra a Valls (Alt Camp) dimarts com a presumpte autor de dos robatoris amb violència. El primer robatori va tenir lloc dilluns a la tarda, quan va entrar a una botiga i va amenaçar amb una navalla a un treballador perquè li donés els diners de la caixa. El treballador, que va acabar patint un cop a la cella, s’hi va negar i tots dos van forcejar fins que el lladre va aconseguir llençar la caixa a terra i endur-se els diners. Les primeres gestions van permetre disposar d’imatges de l’individu i començar a fer recerca. L’endemà al migdia, el mateix lladre va anar a un establiment on es va prendre diverses consumicions. Llavors, quan va veure que no hi havia cap més client, va dirigir-se a la treballadora i la va amenaçar amb una navalla per robar-li els diners de la caixa. L’arrestat, amb cinc antecedents per diversos delictes, va passar dijous a disposició judicial i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.
Fins al lloc del robatori s’hi va adreçar una patrulla de seguretat ciutadana que, en comprovar les característiques del robatori, es va posar en contacte amb la Unitat d’Investigació. Els investigadors que es van adreçar al lloc van poder comprovar amb la víctima que el lladre era el mateix que el dia anterior havia comès un robatori amb violència amb el mateix modus operandi i els agents van poder identificar l’individu. Els mossos van establir un dispositiu de recerca que va permetre localitzar i detenir el lladre al carrer Sant Francesc de Valls, a uns 500 metres del lloc del robatori.