Incripcions obertes per a la II Jornada Automation Digital Port

El Port de Tarragona acollirà el pròxim 2 d’octubre de 2019 la 2a edició de la Jornada Automation Digital Port

La trobada d’àmbit nacional abordarà sobre la indústria 4.0 i la denominada quarta revolució industrial, amb els processos d’automatització intel·ligent i l’aplicació de la tecnologia blockchain. Un canvi en les cadenes logístiques portuàries aconseguint un ús més eficient i productiu en un nou ecosistema d’emprenedors que ens porten a ports flexibles i adaptats, a un escenari més complex, incert i obert.
 
Sota el paraigua del Port de Tarragona, la Fundació Tarragona Smart Mediterranean Region i Ports de l’Estat, com a organitzadors, l’esdeveniment està dirigit novament per Victor Montero, Director General en Actuaciones y Servicios Marítimos, i coordinat per Gustavo Cuadrado Moya, gerent de la FTSMR, qui en fan un balanç positiu de l’edició anterior i es mostren entusiasmats amb la nova cita.
 
Aquesta tindrà lloc a la Sala d’Actes de la Autoritat Portuària de Tarragona (Passeig de l’Escullera) el 2 d’octubre entre les 10h i les 17h, amb entrada gratuïta, sota inscripció prèvia, i la possibilitat opcional de formar part del dinar networking per preu de 25€. Les inscripcions ja estan en marxa a www.tarragonasmart.cat on es pot veure més informació de l’esdeveniment, així com consultar el programa.