Incidències per les pluges del cap de setmana a la ciutat

Sis dotacions de la Guàrdia Urbana i tres de Protecció Civil van estar activades per fer front a les possibles incidències.

  • S’han activat els plans Inuncat i Ventcat.

La nit del diumenge, a tres quarts de deu, es va tallar l’accés al trànsit al polígon Francolí i als ponts d’accés al Serrallo per l’acumulació d’aigua. La circulació s’ha restablert progressivament al llarg de la matinada. També ha romàs tancada durant diferents hores la circulació a l’avinguda del President Tarradellas.

Durant tota la nit s’ha tingut constància de l’aixecament de tapes del clavegueram a diferents zones de la ciutat (carrer Reial, Castaños, Comerç, Zamenhoff, Francolí, Beethoven, bloc Uruguai, Estanislau Figueras, etc.).

Abans de la una de la matinada s’ha rebut l’avís de la caiguda de part d’un mur de contenció a la vorera al carrer del Mestre Benaiges.

Poc després de les cinc de matinada s’ha tingut constància de l’aparició d’un forat a la vorera del passeig de la Independència. La via es va senyalitzar per evitar incidències.

També es té constància de la caiguda de sengles arbres als carrers de Ritort i Faus i de Joaquima Vedruna. Aquest matí s’estan retirant arbres caiguts als carrers del Baix Camp i al Vial J. Bryant, que han comportat afectacions al trànsit.

Aquest matí tècnics de l’Institut Municipal d’Educació s’han desplaçat a les escoles Ponent, Pràctiques i Tarragona, on s’ha detectat presència lleu d’aigua. En tots els centres les classes han començat amb normalitat.