Un incendi crema 11 motos i una caseta loteria a la Rambla Vella

Pla general amb les motos cremades a la Rambla de Tarragona, acordonades per una cinta de seguretat de la policia. Imatge del 14 de desembre de 2017 (horitzontal)

Les flames també han afectat un fanal i un arbre i han esquerdat els vidres de dos comerços

Redacció.- Els Bombers de la Generalitat han treballat aquest dijous a la matinada en un incendi a la Rambla Vella de Tarragona que ha cremat 11 motos, dues d’elles només parcialment, una caseta de venda de loteria, un fanal i un arbre. L’avís de foc s’ha rebut a les 4.22 hores i s’ha produït a l’altura de l’Hospital Sant Tecla per causes que s’estan investigant. A causa de l’alta temperatura, també s’han esquerdat els vidres de dos comerços. Fins al lloc s’hi ha desplaçat dues dotacions dels bombers que s’han retirat del lloc cap a les 5.20 hores. Cap persona ha resultat ferida.
Segons informen fonts dels Mossos d’Esquadra a l’ACN, aquest dijous al matí un equip de la policia científica dels Mossos ha portat a terme una inspecció ocular tècnica al lloc dels fets per prendre’n algunes mostres. La policia catalana està investigant les causes d’aquest incendi a la Rambla Vella, un dels vials més cèntrics i transitats de la ciutat de Tarragona. A través d’indicis i proves s’esclarirà si ha estat fortuït o provocat, si bé ara encara no es té clara cap hipòtesi.

Molts curiosos s’han acostat a primera hora del matí a observar l’escenari de l’incendi i els desperfectes ocasionats en les motos. La cruïlla de semàfors de la zona també està avariada. Des de Mossos s’està pendent que els propietaris de les motocicletes, quan siguin coneixedors dels fets, presentin les corresponents denúncies. Segons fonts policials, no es disposa de cap testimoni que hagi vist res. L’avís es va rebre directament quan les motos ja estaven cremant.