Impacte del tancament del Teatre Tarragona en la programació cultural

La Conselleria de Cultura informa dels emplaçaments i calendaris definitius dels propers espectacles de la temporada dels Teatres de Tarragona, a causa de les incidències al Teatre Tarragona:

  • El concert del grup tarragoní, Vergüenza Ajena, previst pel divendres 1 de març a les 22 h, queda ajornat al divendres 10 de maig a la mateixa hora. Els espectadors que assisteixin a la nova data poden mantenir la mateixa localitat. Es retornarà l’import de la localitat a públic que ho demani.
  • L’obra Jane Eyre, prevista pel dissabte 2 de març a les 21 h, es trasllada al Teatre Metropol, el mateix dia i mateixa hora en què estava prevista.
  • L’espectacle Certamen Drag Queens & Drag King, previst pel diumenge 3 de març, es trasllada al Teatre Metropol, el mateix dia i mateixa hora que estava previst.

La reubicació dels espectadors que han comprat les entrades per a la representació de Jane Eyre i pel Certamen Drag Queens & Drag King es farà telematicament per les localitats adquirides a través de Tàrraco Tiquet i presencialment a qui les hagi comprat per taquilla que, per tramitar les reubicacions, tindrà el següent horari: divendres 2 de febrer, de 11 a 13 i 17 a 19 h, a les taquilles del Teatre Tarragona, i dissabte, de 18 fins l’inici de l’espectacle, a les taquilles del Teatre Metropol.

  • L’obra Dos pits i una Poma, prevista pel dijous 7 de març a les 21 h, amb motiu del Dia de la Dona treballadora, es farà al Teatre Metropol, al mateix dia i a la mateixa hora.
  • El concert Rinaldo Alessandrini & OCM, previst pel dissabte 16 de març a les 21 h, es trasllada a la Catedral, el mateix dia i a la mateixa hora.
  • Se suspenen la Gala de Dansa prevista pel dissabte 9 de març i el concert d’Alexander Ullman & OBC, previst pel 22 de març.
  • En relació a l’espectacle Maremar, programat per al 16 de febrer i suspès per la incidència al Teatre Tarragona, s’està treballant amb la companyia per a una nova data, probablement el 24 o 28 de març, i es resta a l’espera només de les disponibilitats dels actors. La representació es faria al Palau de Congressos. La confirmació definitiva es comunicarà el més aviat possible.

A partir del dia 6 de març, es farà el retorn dels diners dels espectacles suspesos al públic que no pugui assistir a les noves dates. En el cas dels espectadors que compressin per Internet entrades per a espectacles suspesos, el reintegrament es farà automàticament. Per a les persones que vulguin modificacions o que compressin entrades directament a taquilles, s’han d’adreçar a aquestes mateixes oficines en horari habitual.

Pel que fa a l’estat del Teatre Tarragona, es continua a l’espera de disposar d’un dictamen tècnic definitiu sobre les actuacions que pugui requerir l’equipament.

Redacció

Share
Published by
Redacció

Recent Posts

La CEPTA, en perill de liquidació

La patronal tarragonina té un deute acumulat de 583.000 euros. El principal deute es va…

2 dies ago

La Setmana de la Salut de Vila-seca 2024 se centra en l’estil de vida mediterrani

Del 2 a l'11 de maig tindrà lloc la Setmana de la Salut a Vila-seca, organitzada…

1 setmana ago

La Diputació de Tarragona aprova la compra de l’antic edifici de la seu de Caixa Tarragona

El Ple de la Diputació de Tarragona, reunit en sessió extraordinària, ha aprovat l’adquisició de…

1 setmana ago

Tarragona i el Síndrome de les Finestres Trencades: Com la Falta d’Autoestima Crida a l’Acció

Tarragona, una ciutat amb un ric patrimoni històric i una ubicació privilegiada al Mediterrani, es…

1 mes ago

Las máquinas ya trabajan en los terrenos del proyecto de Lotte Energy Materials

Las máquinas ya están trabajando en la preparación de los terrenos para iniciar en las próximas…

1 mes ago

Reus acollirà dues proves dels IV Premis Gastronòmics Josep Lladonosa

Reus serà escenari de dues proves dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa, un dels esdeveniments més…

1 mes ago