La III Travessia Tàrraco Aigües Obertes aplegarà el 3 de setembre prop de 300 nedadors

La prova recorrerà la façana litoral de la ciutat

El 3 de setembre el litoral de la ciutat acollirà la tercera edició de la Travessia Tàrraco Aigües Obertes. La competició, organitzada pel Club Natació Tàrraco, s’ha presentat públicament aquest dijous en un acte que ha comptat amb la presència de la consellera d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, Elisa Vedrina, i del vicepresident i responsable de la Secció d’Aigües Obertes del Club Natació TàrracoAntoni Pérez-Portabella.

Aquesta prova busca, a través d’un recorregut que voreja i travessa les cinc platges que formen part de la ciutat de Tarragona —platja Llarga, Capellans, Savinosa, Arrabassada i Miracle—, viure l’experiència de la natació d’aigües obertes dins d’un entorn natural de gran valor.

En total s’espera la participació de prop de 300 nedadors en les dues categories de la prova: la Travessia Petita (que tindrà una distància de mitja milla marina, amb sortida i arribada a la platja del Miracle) i la Travessia Gran (amb un recorregut total de 4,1 km). La sortida de la Travessia Gran es realitzarà al nou camp d’entrenament d’aigües obertes del CN Tàrraco i del Club de Vela Platja Llarga, i l’arribada serà a la platja del Miracle just al costat de l’amfiteatre romà.