Categories: Noticies de Societat

La II Trobada Lúdica de les Escoles de Ponent reunirà divendres més de 800 infants a l’Anella Mediterrània

L’objectiu és que durant un matí comparteixin jocs i convisquin amb l’esport en l’espectacular espai obert que ofereix l’Anella dels Jocs

 

 

 

Redacció.- Un total de 825 alumnes de 13 centres educatius dels barris de Ponent participaran aquest divendres, 23 de febrer, a la II Trobada Lúdica de les Escoles de Ponent de Tarragona, que se celebrarà a l’Anella Mediterrània de Campclar, epicentre dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018.

La jornada concentrarà a Campclar centenars d’infants d’entre 11 i 13 anys guiats pels seus professors d’Educació Física, conjuntament amb mig centenar d’estudiants voluntaris de Batxillerat dels instituts de la zona i alumnes del Grau Superior d’Animació d’Activitats físiques i esportives de l’Institut  Cal·lípolis. L’objectiu és que durant un matí comparteixin jocs i convisquin amb l’esport en l’espectacular espai obert que ofereix l’Anella dels Jocs.

Les proves esportives es realitzen en grups col·laboratius entre alumnes dels diferents centres i no són competitives. La idea és crear un espai d’intercanvi i de convivència entre alumnes de tots els centres de Ponent. La jornada conclou amb una masterclass de zumba per a tots els participants. L’activitat, adreçada als alumnes de 6è i de 1r d’ESO, ha estat preparada i dissenyada pels  60 alumnes del cicle formatiu d’activitats físiques i esportives.

La trobada lúdica entre les escoles i instituts d’aquesta zona ha estat organitzada i coordinada pel Pla Educatiu d’Entorn de Tarragona i l’Institut Cal·lípolis. Aquesta jornada sorgeix d’una comissió de treball en la qual hi participen professors d’educació física dels centres educatius, la coordinadora del Pla Català d’Esports a l’Escola, professors de l’institut Cal·lípolis  i tècniques del Pla Educatiu d’Entorn. L’objectiu d’aquesta comissió, que fa dos cursos que es reuneix, és la de dinamitzar i potenciar el treball en xarxa de les activitats esportives.

Els centres participants són: Institut Collblanc, Escola Bonavista, Col·legi Joan XXIII, Escola Ponent, Escola Mediterrani, Escola Campclar, Institut Campclar, Escola Els Àngels, Escola Torreforta, Col·legi La Salle-Torreforta, Institut Torreforta, Escola La Floresta, Escola Riu Clar i Institut Cal·lípolis CFGS Animació activitats físiques i esportives.

Redacció

Share
Published by
Redacció

Recent Posts

La CEPTA, en perill de liquidació

La patronal tarragonina té un deute acumulat de 583.000 euros. El principal deute es va…

2 dies ago

La Setmana de la Salut de Vila-seca 2024 se centra en l’estil de vida mediterrani

Del 2 a l'11 de maig tindrà lloc la Setmana de la Salut a Vila-seca, organitzada…

1 setmana ago

La Diputació de Tarragona aprova la compra de l’antic edifici de la seu de Caixa Tarragona

El Ple de la Diputació de Tarragona, reunit en sessió extraordinària, ha aprovat l’adquisició de…

1 setmana ago

Tarragona i el Síndrome de les Finestres Trencades: Com la Falta d’Autoestima Crida a l’Acció

Tarragona, una ciutat amb un ric patrimoni històric i una ubicació privilegiada al Mediterrani, es…

1 mes ago

Las máquinas ya trabajan en los terrenos del proyecto de Lotte Energy Materials

Las máquinas ya están trabajando en la preparación de los terrenos para iniciar en las próximas…

1 mes ago

Reus acollirà dues proves dels IV Premis Gastronòmics Josep Lladonosa

Reus serà escenari de dues proves dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa, un dels esdeveniments més…

1 mes ago