Identificat l’autor de pintades a la façana de l’Audiència

Pla contrapicat de la façana d'entrada a l'Audiència de Tarragona, amb el rètol de 'Palau de Justícia' i les banderes espanyola i catalana. Imatge del 30 de maig del 2016. (Horitzontal)

D’altra banda, la Guàrdia Urbana localitza el conductor que ahir va intentar atropellar cinc manifestats al centre de la ciutat

Redacció.- Els Mossos d’Esquadra van identificar -si bé no detenir- l’individu que va fer pintades a la façana principal de l’Audiència de Tarragona. Fonts de Mossos han confirmat a l’ACN que va ser identificat a la plaça Imperial Tàrraco i que s’obren diligències penals per investigar-lo en relació a un delicte de desobediència i desordre públic. Les pintades independentistes van aparèixer diumenge. A la façana dels jutjats s’hi va escriure la frase “Som i serem el vostre infern”. La porta principal va quedar impregnada de pintura groga. Aquest dilluns al matí aquest accés ha quedat tancat al públic mentre els operaris el netejaven, i només es podia entrar a l’Audiència pel Jutjat de Guàrdia. D’altra banda, també ha estat localitzat i acusat de conducció temerària l’home que ahir va intentar atropellar cinc manifestants que demanaven la llibertat dels presos polítics a Tarragona, segons han confirmat fonts de la Guàrdia Urbana. Hi ha hagut una denúncia per part d’un dels afectats i ja s’han obert diligències.