El Gimnàstic de Tarragona SAD ha presentat avui a les 5 primeres incorporacions del mercat estival de fitxatges.

La presentació oficial de Maikel Taula, Abraham Miner, Tete Morente, Carlos Blanco i Sandro Toscano ha tingut lloc a la Casa Joan Miret de Tarragona, i ha comptat amb la presència d’un nombrós públic assistent.

Els nastiquers han volgut donar una càlida rebuda als nous jugadors grana i demostrar-los, des del primer dia, el suport que rebran de l’afició.

El president de l’entitat, el Sr. Josep Maria Andreu, ha estat l’encarregat de dirigir l’acte, presentant davant l’afició als 5 nous jugadors del Nàstic. Tot seguit, els mitjans han pogut fer les seves preguntes als grana, que s’han mostrat molt motivats per ajudar al Nàstic a assolir els objectius fixats. Abraham Miner, per la seva veterania, ha estat qui ha portat la veu cantant, destacant la importància del treball en equip per fer una bona campanya. “La temporada passada ja és passat, hem de pensar en el present. Hem d’estar tots molt il·lusionats i treballar per començar des del primer dia sent un equip i lluitar per aconseguir els objectius “.

La presentació ha acabat amb les tradicionals fotos amb el president i els nous jugadors. Les fotografies s’han produït en un marc incomparable, com és el jardí interior de la Casa Joan Miret de Tarragona, gràcies a l’acord entre el l’entitat grana i AG Planning, patrocinador oficial de les presentacions de l’equip. A més, tots els nastiquers assistents han pogut fer-se fotografies amb els nous jugadors grana, un cop finalitzat l’acte oficial.