All for Joomla All for Webmasters
16 C
tarragona, ES
divendres 20 abril
Inici Noticies de Gastronomía

Noticies de Gastronomía

Coneix tota l’actualitat i les notícies de Gastronomía de la ciutat a ActualTARRAGONA

Valls dona el tret de sortida a la temporada de calçotades

El municipi celebra amb tres xefs amb Estrella Michelin la quarta edició d'una jornada gastronòmica que protagonitza la ceba dolça Redacció.- A Valls (Alt Camp)...

La Fira de l’oli nou DOP Siurana se celebrará del día 1 al 3...

Hi haurà activitats adreçades per a tots els públics Redacció.- Els dies 1, 2 i 3 de novembre la Rambla Nova acollirà la 17a Fira de...

El restaurant ABaC aconsegueix la seva tercera estrella Michelin

Dos Cielos i el Disfrutar guanyan la seva segona Redacció.- L'ABaC del xef Jordi Cruz ha fet bons els pronòstics i ha entrat en el...

El Serrallo, amb molt de gust

L’antic barri de pescadors i mariners de Tarragona continua estretament lligat al port i a la pesca i encara conserva una personalitat i idiosincràsia...

Els cellers de la DO Terra Alta s’exhibeixen a la 30a Festa del Vi...

Han tancat una verema “escassa” amb 33 milions de quilos de raïm “d’excel·lent qualitat” Redacció.- Fins a 33 cellers participen aquest cap de setmana a...

Els panellets segueixen triomfant

El Gremi de Pastissers espera mantenir les vendes de panellets mentre alguns establiments noten un increment   Redacció.- Els panellets han tornat a portar cues a...

Ampolla de Vermut Izaguirre per Santa Tecla

Ja estan a la venta les 2.000 ampolles commemoratives de la festa major de Tarragona L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, l’Export Manager, Gregori Luego-...

Cambrils va promocionar la seva gastronomia a Roma de la ma del xef Arnau...

El Patronat de Turisme va participar en el Dia Mundial de la Tapa. L’acció promocional també va comptar amb la col·laboració de la Cooperativa...

Del 14 al 16 de juliol arriba la Mostra Gastronòmica Tastvm a Vila-seca

El Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca organitzarà una mostra gastronòmica al Jardí del Castell de Vila-seca, sota el nom TASTVM VILA-SECA. El maridatge de...

Barcelona acull, per primera vegada, el Catalonia Wine and Cava Business Forum, el gran...

La indústria vitivinícola, amb unes vendes netes de més de 300 milions d'euros l'any, constitueix el tercer sector agroalimentari de Catalunya El Departament d'Agricultura, a...

El turista gastronòmic gasta 90 euros diaris en àpats a l’Estat

La UOC organitza un congrés sobre gastronomia i turisme en què s'analitzarà quin impacte té aquest perfil de visitant en el territori UOC, Elisabet Escriche.-...

‘Reus Viu el Vi’ tanca havent servit 60.000 tastos de vi i 33.000 degustacions...

És l’edició més multitudinària de totes les que s’han celebrat fins ara ACN Reus .- La nova edició de ‘Reus Viu el Vi’ ha tancat...

La sisena edició de la Mar de Tapes inunda Cambrils del 9 al 18...

Hi participen 35 establiments amb oferta de tapa i beguda i 6 restaurants amb un menús de tapes maridats amb Estrella Damm. La ruta...

S’inaugura el Montserrat Classic Express d’FGC

Es l'únic tren restaurant turístic de Catalunya El comboi surt de Sant Boi i està format per quatre cotxes restaurats de finals del segle XIX,...

Uso de cookies

actualTARRAGONA utilitza cookies perquè tinguis la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies