El FutsalPax Tarragona juvenil A va líder

En Segona Divisió B el Salou va guanyar 4 a 5 al Barceloneta

Jaime M. Pérez Gosálbez.- En Segona Divisió B el Salou va guanyar 4 a 5 al Barceloneta. Van novens. En Divisió D´Honor Catalana l´Amposta va perdre 8 a 5 en Torredembarra. El Laguna va perdre 4 a 3 en Llleida. El Vila-rodona va guanyar 5 a 2 al Lleida, el Salou va guanyar 1 a 4 en el Catllar i Hospitalet de l´Infant va perdre 6 a 4 en Serradells. Va líder l´Amposta.
En Primera Catalana el Tortosa va guanyar 2 a 5 al rapitenc, Mediterrani va guanyar 5 a 2 al Montblanc, Alforja B va descansar,  el Platense Calafell B va perdre 8 a 0 en Valls, el rapitenc descansa, el roquetes va guanyar 6 a 2 al Lligallos i el Futsalpax Tarragona va empatar a 4 en la Pineda.
Parlant de la resta de la base del FutsalPax Tarragona el juvenil A va guanyar 4 a 2 al reus, el juvenil B va guanyar 1 a 5 en el Vendrell, el cadet A va empatar a 4 en Castellvell, el cadet B va perdre 2 a 5 front el Aula Sport i l´infantil va perdre 0 a 7 front el reus. El femení A va guanyar 1 a 9 en el Catllar i  el femení B va descansar.
El Gimnàstic també té la seva base del fútbol sala. El juvenil va jugar front l´Amposta, el cadet A va guanyar 3 a 1 a l´Amposta, el cadet B va empatar a 2 en Alcanar, l´infantil A va guanyar 9 a 1 al Alforja i l´infantil B va perdre 2 a 0 en Montblanc.