Foment desvia del 29 al 31 d’agost els vehicles pesants per l’autopista

El Ministeri de Foment instal·la la senyalització a la N-340 i l’A-7, més a la N-240, per al desviament cap a l’autopista de vehicles pesants de 4 o més eixos  

Segons ens informa la Unitat de Carreteres del Ministeri de Foment a Tarragona, a partir del 29 d’agost i fins el 31 d’agost s’instal·la la senyalització per al desviament de camions en trànsit de la N-240 cap a l’AP-2 i de la N-340 i A-7 cap a l’AP-7. De moment els senyals estaran tapats fins que es posi en funcionament el conveni mitjançant Reial Decret aprovat pel Consell de Ministres. En total s’instal·len 11 cartells a punts de la nostra xarxa viària estatal.  Per la seva part les concessionàries d’autopistes també instal·len senyals a les sortides de l’autopista.

El Reial Decret  regularà una sèrie de mesures dispostes a la millora de la funcionalitat i seguretat del corredor viari vertebrat per la N-340 i l’AP-7, entre Peníscola (Castelló) i l’Hospitalet de l’Infant (Tarragona) així com entre Altafulla (Tarragona)- Vilafranca (Barcelona), a més del corredor entre  Les Borges Blanques (Lleida) y Montblanc (Tarragona) de la carretera N-240 i l’AP-2.

En aquests trams s’establiran mesures de restricció de la circulació, per part del Servei Català de Trànsit a Cataluña i la Dirección General de Tráfico a Castelló, de vehicles pesants de 4 o més eixos així com bonificacions i exempcions als peatges de les autopistes per vehicles lleugers i pesants.