Festa de cloenda de la Biblioteca de Torreforta

Prop de 600 infants s’aplegaran per celebrar el final de curs d’aquest projecte de foment de la lectura

Aquest any, per 8è any consecutiu, la Biblioteca Pública de Torreforta, conjuntament amb Pla Educatiu d’Entorn de Tarragona i totes les Llars d’infants de la zona, col·legis, escoles i entitats celebren la cloenda del projecte “Lliga el conte i passa’l”.

Aquest projecte té com a objectiu potenciar la lectura entre els infants més petits estimulant les emocions i els sentiments a partir d’una història. Per tal d’aconseguir-ho cada any se cerca un conte que compleixi les expectatives de competència lectora, de qualitat tant en les il·lustracions com en el seu contingut i valors, i que permeti treballar-lo des de les diferents disciplines escolars: plàstica, expressió corporal, música, matemàtiques, etc. Enguany el conte escollit ha estat El somriure de la Daniela de Rebeca Luciani i Carmen Gil. El conte explica la història de la Daniela, que somriu i contagia a la Roberta, l’hipopòtam, i així successivament amb diferents animals que tenen tot de preocupacions i a mesura que els hi arriba el seu somriure tot canvia.

Entre avui i demà uns 600 infants diran adéu a la Daniela i la resta de protagonistes amb el contacontes Agus Farré, una gran festa i un petit esmorzar.