‘Faraó, Rei d’Egipte’, al CaixaForum de Tarragona

Les reliquies egípcies del British Museum arriben a Tarragona de la mà de CaixaForum

En l’exposició conjunta de ‘La Caixa’ i el museu britànic, es mostra al públic les imatges i els objectes de la realitat de l’antic Egipte que s’han conservat fins als nostres temps.
‘Faraó, Rei d’Egipte’ convida al visitant a descobrir l’antiga civilització mitjançant tallers, conferències i la pròpia exhibició.

La directora del CaixaForum Tarragona, Glòria Olivé, subratlla l’oportunitat única que representa aquesta exposició que ara aterra a Tarragona. Aquesta és la primera mostra organitzada conjuntament entre ‘La Caixa’ i el British Museum que arriba a la ciutat, després d’haver passat per Barcelona, Madrid, Girona i Sevilla. Són 140 peces inèdites que ensenyen el simbolisme i l’ideari de la monarquia egípcia. Sobretot, en destaquen els treballs d’orfebreria, així com les estàtues monumentals i els relleus de temples del poder de l’antiga civilització egípcia.

Hi haurà activitats per tota la família i tots els graus escolars. L’entrada a l’exposició és lliure i es podrà visitar des d’aquest dimarts fins al 2 d’agost.