Espanya, Itàlia i Grècia ocupen el podi en les finals de natació d’aquest diumenge

Mireia Belmonte aconsegueix l’or en 200 metres estils

Aquesta tarda s’han disputat un total de 14 finals entre les diferents modalitats de natació de categoria masculina i femenina. Espanya, França i Itàlia han ocupat els primers llocs d’una renyida competició a la piscina de l’Anella Mediterrània de Tarragona.

A la final de 400 metres estils s’ha proclamat guanyador l’italià Federico Turrini, seguit per l’espanyol Joan Lluís Pons, que s’ha penjat la plata, i el portuguès, João Alexandre, que ha completat el podi.

En categoria femenina, Mireia Belmonte ha conseguit l’or en els 200 metres estils, mentre que la francesa Marie Wattel se l’ha emportat en la modalitat d’estil lliure. En la categoria masculina de 100 metres lliures, el nedador argelià, Oussama Sahnoune, ha aconseguit posicionar-se en primer lloc per davant d’Itàlia, que ha completat el podi en segon i tercer lloc, gràcies a la plata d’Alessandro Miressi i el bronze de Luca Dotto.

El també italià Fabio Scozzoli ha aconseguit l’or en els 100 metres braça, mentre que la espanyola Jessica Vall ha aconseguit el metall en categoria femenina. Itàlia també s’ha emportat l’or en els 100 metres esquena femenins i en els 1500 m lliures masculins.

Demà dilluns es tanca la competició de natació de Tarragona 2018, que inclou també una prova de per a persones amb discapacitat de 100 m en estil lliure (S10).