Les escoles de música municipals reben el suport de la Diputació de Tarragona

La institució concedeix un ajut global de 400.000 euros a un total de 27 centres d’ensenyament musical de titularitat municipal

Diputació.- Les escoles de música de titularitat municipal han rebut una aportació econòmica per part de la Diputació de Tarragona per tal de contribuir al funcionament de la seva activitat pedagògica, que garanteix la presència d’ensenyaments musicals a tot el territori.

La Junta de Govern de la Diputació va aprovar aquest passat mes de juliol la concessió d’ajuts per un import global de 400.000 euros a un total de 27 centres de titularitat municipal que havien fet la corresponent sol•licitud. Per la distribució dels ajuts es té en compte un criteri de població per tal de garantir als municipis amb menys habitants l’accés a recursos que permetin oferir els ensenyaments musicals.

A través d’ajuts com els que ara s’atorguen, la Diputació de Tarragona contribueix a estendre entre tota la ciutadania de les nostres comarques les oportunitats d’aprenentatge musical i l’accés a aquests estudis. Al costat d’aquestes actuacions, cal recordar que la institució és titular de tres centres d’ensenyament musical de referència al territori, que ofereixen estudis reglats. Es tracta de les Escoles i Conservatoris de la Diputació a Tarragona, Reus i Tortosa, que imparteixen ensenyaments musicals des dels nivells de sensibilització i iniciació, fins la culminació dels estudis de Grau Professional.