Esade obté un benefici de 8 MEUR durant el curs 2016-2017

L’escola de negocis destaca que els bons resultats es deuen a un increment d’alumnes matriculats als graus de Business i Dret com dels màsters

Redacció.- Esade ha tancat el curs 2016-2017 amb una facturació 103 milions d’euros i un benefici final de 8 milions d’euros, que suposa un rècord en la història de l’escola de negocis. Segons ha indicat Esade, per primera vegada ha superat els 100 milions d’euros de facturació i ha millorat en un 5% els seus ingressos respecte al curs anterior. L’escola de negocis subratlla que aquests bons resultats es deuen un increment del nombre d’alumnes matriculats en la majoria dels programes, des dels graus universitaris de Business i Dret, passant pels Master of Science, l’MBA o l’oferta de formació per a directius. A més, destaca que la seva política de control de la despesa i l’impuls de sinergies internes.
La directora general d’Esade, Eugenia Bieto, s’ha mostrat molt satisfeta amb els resultats obtinguts, que atribueix “al compromís per l’excel·lència i la qualitat dels programes i al fet que Esade porta anys apostant per la innovació com a estratègia de llarg abast”. Bieto ha detallat també que les prioritats per a la reinversió dels beneficis obtinguts són l'”adequació dels nous espais a les noves metodologies pedagògiques, l’aposta pel claustre de professors i l’impuls de la digitalització”.

Els beneficis de l’escola de negocis es destinaran a la construcció de la “Rambla de la Innovación”, situada al campus internacional de Sant Cugat, al reforç del professorat i al procés de digitalització. Està previst que la rambla s’inauguri durant el proper mes d’abril. Per a la directora general d’Esade, “era necessari escometre projectes que dotin els campus dels millors espais i recursos per aplicar les metodologies educatives més adequades als canvis tecnològics i socials del moment”.

La institució també ha indicat que per al curs 2017-18 es mantindrà el ritme de contractació de nous docents, la majoria de perfil internacional o especialitzats en nous àmbits de coneixement, i s’invertirà en recursos de suport a l’excel·lència.