Es lliura el Premi de Recerca Trencadís

El Jurat del Premi de Recerca Trencadís ha premiat en aquesta 2a. convocatòria al treball titolat “Chartreuse i Tarragona.

  • Una història d’amor narrada pels seus protagonistes”, De l’alumna Laia Cunillera Figueras, del col·legi Sagrat Cor de Vedruna, que hi ha concorregut amb la tutoria del professor Hugo Macías.

Més enllà de la història, el Jurat ha destacat les quinze entrevistes dels protagonistes i els reculls de fotografies, d’elements de marxandatge del licor, i de barrilets (1998 – 2017) i, sobretot, de publicitat del licor amb imatges dels anys 1905, 1912, 1923, 1926, 1958, 1960, 1963, entre altres.

El Premi de Recerca Trencadís és una iniciativa dirigida als alumnes de tots els centres d’educació secundària del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre. Cada centre hi pot presentar fins a tres treballs d’investigació de Batxillerat que reuneixin determinats requisits.

Aquesta convocatòria té l’objectiu de potenciar la recerca i la investigació fora de l’àmbit universitari, estimular l’alumnat en la realització de treballs de qualitat, educar els joves en la defensa pública dels treballs i incentivar els centres en la motivació dels seus alumnes per a la investigació.