Es busca el millor restaurant del Serrallo

El programa ‘Joc de Cartes’, de TV3, torna demà a la ciutat de Tarragona. L’espai passarà per quatre restaurants del barri mariner de la ciutat, tot buscant quin és el millor en funció de la cuina, l’espai, el servei, el menú i el preu.

En aquesta ocasió els establiments que competiran seran l’Anap Bistro, El Taller, Gli Angeli i El Pòsit. Els quatre concursants —Virgínia, Òscar, Nicola i Àngel— s’asseuran juntament amb Marc Ribas, presentador de l’espai, per valorar quatre àpats dels seus respectius restaurants.

Fa escasses setmanes, -segon destaca el diari digital Delcamp.cat-, ‘Joc de Cartes’ ja va visitar les comarques de Tarragona. En aquell cas, els restaurants Casa Gurí (la Masó), Masia Fontscaldes (Fontscaldes), El Molí del Mallol (Montblanc) i el Trispolet (Valls) van competir per escollir la millor calçotada de les comarques de Tarragona. Llavors,l’únic representant de la Conca de Barberà va obtenir la victòria, quedant per davant dels tres restaurants de l’Alt Camp.

L’estrena de ‘Joc de Cartes’, a Tarragona

‘Joc de Cartes’, que s’ha fet un lloc entre els programes més vistos de TV3, es va estrenar amb un programa en què competien quatre restaurants de la ciutat de Tarragona. Llavors, buscaven «el millor restaurant entre pedres històriques de Tarragona», i hi van competir Jordi Vilaplana de l’Entrecopes, Anna Sas de les Voltes, Josep Vidal de les Coques i Andrea Muñoz de Barhaus.

Així doncs, demà ‘Joc de Cartes’ torna a la ciutat on va «néixer». A partir de les 22.35 hores, serà el torn per determinar quin és el restaurant del Serrallo que ofereix millor cuina popular.