ERC exigeix explicacions a Ballesteros per les entrades de la cerimònia inaugural dels Jocs

El grup municipal d’ERC-MES-MDC exigeix a l’alcalde de Tarragona explicacions sobre la polèmica de les entrades que ha envoltat la inauguració dels Jocs del Mediterrani. Els republicans han sol·licitat una reunió amb Ballesteros per rebre informació sobre el número d’entrades venudes, per quins canals s’ha realitzat la venda, quantes entrades s’han regalat i amb quin criteri i quantes peticions d’entrades s’han denegat.

Exigim una explicació pública i que pugui ser contrastada per la poca afluència de públic a la inauguració’ afirma el portaveu d’ERC Pau Ricomà qui afegeix que ‘demanarem explicacions també per les informacions de diversos mitjans que apunten que es van regalar un gran nombre d’entrades a partits com VOX i SCC’.

Des d’ERC lamenten la imatge que es va donar divendres a la cerimònia inaugural dels Jocs, amb un Nou Estadi mig buit. ‘La poca afluència de públic i les sospites sobre la repartició de les entrades fan necessari que Ballesteros doni explicacions perquè la imatge de Tarragona no surti encara més mal parada’, conclou Ricomà.