ERC demana que s’enderroqui l’edifici de l’antiga Pepsi a Bonavista 

Els republicans denuncien la perillositat d’un edifici en ruïnes des de fa anys

Pau Ricomà, líder d’ERC a Tarragona, demana que l’ajuntament iniciï els tràmits per enderrocar l’edifici de l’antiga Pepsi a Bonavista. La construcció, situada a la N340 a l’entrada del barri, porta anys tancada i presenta un estat ruïnós. ‘L’estat de l’antiga delegació de la Pepsi és ruïnós i lamentable i suposa un focus d’inseguretat i insalubritat que l’Ajuntament no pot permetre’, denuncia Pau Ricomà.

El portaveu dels republicans afirma que ‘volem que l’ajuntament requereixi als propietaris de l’edifici que l’enderroqui i si no ho fan que actuï de forma subsidiària’. Pau Ricomà relata que ‘alguns veïns de Bonavista ens han mostrat la seva preocupació perquè l’edifici no està tapiat i hi poden accedir adolescents i joves amb el perill que comporta per la seva degradació estructural’. El portaveu dels republicans denuncia també que la finca presenta acumulació de brutícia i s’ha convertit en un problema de salut pública.

Ricomà lamenta que ‘l’antiga Pepsi es troba a l’entrada de Bonavista, just al costat del camp de futbol, i als perills i la insalubritat de l’edifici s’hi suma la imatge de deixadesa que dona’. Per això el portaveu d’ERC apel·la a la responsabilitat de l’ajuntament i reclama que ‘no podem mirar cap a una altra banda davant un fet que té un fort impacte sobre el benestar i l’autoestima d’uns veïns que conviuen diàriament amb aquesta estampa ruïnosa’.