All for Joomla All for Webmasters
18 C
tarragona, ES
dijous 21 juny
Inici Noticies EnjoyTarragona Noticies de Gastronomía

Noticies de Gastronomía

Coneix tota l’actualitat i les notícies de Gastronomía de la ciutat a ActualTARRAGONA

Bona gastronomia i bon vi maridats amb els millors preus

L'Associació de Restaurants de la Part Alta (ARPA) ha presentat aquest matí la 8a edició de les jornades gastronòmiques ‘La Part Alta Somriu a...

Tàrraco Tapes reforça la seva vocació mediterrània

A partir de dijous fins a l’1 de maig 46 establiments oferiran les seves creacions     Redacció.- La Tàrraco Tapes torna en la seva vuitena edició amb...

Els panellets segueixen triomfant

El Gremi de Pastissers espera mantenir les vendes de panellets mentre alguns establiments noten un increment   Redacció.- Els panellets han tornat a portar cues a...

S’inaugura el Montserrat Classic Express d’FGC

Es l'únic tren restaurant turístic de Catalunya El comboi surt de Sant Boi i està format per quatre cotxes restaurats de finals del segle XIX,...

Cambrils va promocionar la seva gastronomia a Roma de la ma del xef Arnau...

El Patronat de Turisme va participar en el Dia Mundial de la Tapa. L’acció promocional també va comptar amb la col·laboració de la Cooperativa...

La sisena edició de la Mar de Tapes inunda Cambrils del 9 al 18...

Hi participen 35 establiments amb oferta de tapa i beguda i 6 restaurants amb un menús de tapes maridats amb Estrella Damm. La ruta...

Del 14 al 16 de juliol arriba la Mostra Gastronòmica Tastvm a Vila-seca

El Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca organitzarà una mostra gastronòmica al Jardí del Castell de Vila-seca, sota el nom TASTVM VILA-SECA. El maridatge de...

Un nou espai gastronòmic al cor de la ciutat

El Mercat Central i els seus voltants ofereixen una diversificada oferta per menjar en un lloc estratègic   Un reportatge de Natxo Guinea   El Mercat Central i...

La Fira d l’Oli torna a omplir la Rambla Nova

La DOP Siurana preveu una campanya amb 5 milions de quilos d'oli "de qualitat i equilibrat"   Redacció.- La DOP Siurana preveu una campanya d'uns 5...

Els cellers de la DO Terra Alta s’exhibeixen a la 30a Festa del Vi...

Han tancat una verema “escassa” amb 33 milions de quilos de raïm “d’excel·lent qualitat” Redacció.- Fins a 33 cellers participen aquest cap de setmana a...

Iberic Point, nou epicentre del Bon Pernil i embotit a Tarragona

Felix Llovell.- Iberic Point, el nou establiment especialitzat en embotit i pernil aterra a Tarragona per delectar als seus clients amb excel·lent producte i...

Ampolla de Vermut Izaguirre per Santa Tecla

Ja estan a la venta les 2.000 ampolles commemoratives de la festa major de Tarragona L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, l’Export Manager, Gregori Luego-...

Torna la cuina de l’antiga Roma

Les propostes d’aquest any s’amplien fins al Serrallo i inclouen l’opció vegana i la rebosteria; Les jornades gastronòmiques tindran lloc durant 17 dies a la...

La Rambla Nova de Tarragona, ha estat l’aparador idoni per descobrir i tastar els...

Del divendres fins diumenge la principal artèria de la ciutat ha acollit a 22 cellers amb les seves propostes vinícoles i enoturístiques. La vintena edició...

El turista gastronòmic gasta 90 euros diaris en àpats a l’Estat

La UOC organitza un congrés sobre gastronomia i turisme en què s'analitzarà quin impacte té aquest perfil de visitant en el territori UOC, Elisabet Escriche.-...

Les Terres de l’Ebre acullen les V Jornades Gastronòmiques de la Galera

Les jornades s’inicien el 9 de febrer i s’allargaran fins al 4 de març a Alcanar       Redacció.- Els municipis mariners d'Alcanar, l'Ametlla de Mar, l'Ampolla i...

Uso de cookies

actualTARRAGONA utilitza cookies perquè tinguis la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies