All for Joomla All for Webmasters
22 C
tarragona, ES
diumenge 17 juny
Inici Noticies EnjoyTarragona Noticies de Gastronomía

Noticies de Gastronomía

Coneix tota l’actualitat i les notícies de Gastronomía de la ciutat a ActualTARRAGONA

Tàrraco Tapes reforça la seva vocació mediterrània

A partir de dijous fins a l’1 de maig 46 establiments oferiran les seves creacions     Redacció.- La Tàrraco Tapes torna en la seva vuitena edició amb...

Les Terres de l’Ebre acullen les V Jornades Gastronòmiques de la Galera

Les jornades s’inicien el 9 de febrer i s’allargaran fins al 4 de març a Alcanar       Redacció.- Els municipis mariners d'Alcanar, l'Ametlla de Mar, l'Ampolla i...

Bona gastronomia i bon vi maridats amb els millors preus

L'Associació de Restaurants de la Part Alta (ARPA) ha presentat aquest matí la 8a edició de les jornades gastronòmiques ‘La Part Alta Somriu a...

Un nou espai gastronòmic al cor de la ciutat

El Mercat Central i els seus voltants ofereixen una diversificada oferta per menjar en un lloc estratègic   Un reportatge de Natxo Guinea   El Mercat Central i...

La Fira d l’Oli torna a omplir la Rambla Nova

La DOP Siurana preveu una campanya amb 5 milions de quilos d'oli "de qualitat i equilibrat"   Redacció.- La DOP Siurana preveu una campanya d'uns 5...

Valls dona el tret de sortida a la temporada de calçotades

El municipi celebra amb tres xefs amb Estrella Michelin la quarta edició d'una jornada gastronòmica que protagonitza la ceba dolça Redacció.- A Valls (Alt Camp)...

La Fira de l’oli nou DOP Siurana se celebrará del día 1 al 3...

Hi haurà activitats adreçades per a tots els públics Redacció.- Els dies 1, 2 i 3 de novembre la Rambla Nova acollirà la 17a Fira de...

El restaurant ABaC aconsegueix la seva tercera estrella Michelin

Dos Cielos i el Disfrutar guanyan la seva segona Redacció.- L'ABaC del xef Jordi Cruz ha fet bons els pronòstics i ha entrat en el...

El Serrallo, amb molt de gust

L’antic barri de pescadors i mariners de Tarragona continua estretament lligat al port i a la pesca i encara conserva una personalitat i idiosincràsia...

Els cellers de la DO Terra Alta s’exhibeixen a la 30a Festa del Vi...

Han tancat una verema “escassa” amb 33 milions de quilos de raïm “d’excel·lent qualitat” Redacció.- Fins a 33 cellers participen aquest cap de setmana a...

Els panellets segueixen triomfant

El Gremi de Pastissers espera mantenir les vendes de panellets mentre alguns establiments noten un increment   Redacció.- Els panellets han tornat a portar cues a...

Ampolla de Vermut Izaguirre per Santa Tecla

Ja estan a la venta les 2.000 ampolles commemoratives de la festa major de Tarragona L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, l’Export Manager, Gregori Luego-...

Cambrils va promocionar la seva gastronomia a Roma de la ma del xef Arnau...

El Patronat de Turisme va participar en el Dia Mundial de la Tapa. L’acció promocional també va comptar amb la col·laboració de la Cooperativa...

Del 14 al 16 de juliol arriba la Mostra Gastronòmica Tastvm a Vila-seca

El Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca organitzarà una mostra gastronòmica al Jardí del Castell de Vila-seca, sota el nom TASTVM VILA-SECA. El maridatge de...

Barcelona acull, per primera vegada, el Catalonia Wine and Cava Business Forum, el gran...

La indústria vitivinícola, amb unes vendes netes de més de 300 milions d'euros l'any, constitueix el tercer sector agroalimentari de Catalunya El Departament d'Agricultura, a...

El turista gastronòmic gasta 90 euros diaris en àpats a l’Estat

La UOC organitza un congrés sobre gastronomia i turisme en què s'analitzarà quin impacte té aquest perfil de visitant en el territori UOC, Elisabet Escriche.-...

Uso de cookies

actualTARRAGONA utilitza cookies perquè tinguis la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies