Endesa deixa sense llum 3.000 habitatges del Montsià per l’avaria en un cable subterrani

El tall de subministrament s’allarga des de fa més de quatre hores a Masdenverge, on els veïns ja van patir un altre incident similar fa una setmana

ACN Masdenverge .- Una avaria en un cable subterrani ha deixat sense subministrament elèctric uns 3.000 abonats de les poblacions de Santa Bàrbara i Masdenverge (Montsià) des de tres quarts menys cinc de dotze del mig dia, segons ha confirmat Endesa. Tot i que en el cas de Santa Bàrbara unes 2.500 cases han pogut recuperar la llum de forma esglaonada al cap de dues hores, a Masdenverge l’avaria s’allarga ja des de fa més de quatre hores i afecta encara 482 habitatges. D’acord amb Endesa, que s’encarrega de la distribució d’electricitat en aquesta zona, l’avaria ha estat “fortuïta” i la previsió era que tots els afectats recuperessin el subministrament entre les tres i les quatre de la tarda, fet que no s’ha acabat produint. Davant la impossibilitat de mantenir la seva activitat habitual, l’Ajuntament de Masdenverge ha decidit mantenir-se fora de servei fins recuperar el subministrament.
Aquest és el segon cop en només una setmana que la població del Montsià pateix un tall del subministrament elèctric de més de dos hores. Dilluns passat al vespre, una avaria a la xarxa va deixar sense llum Masdenverge i també Santa Bàrbara. La reparació per part d’Endesa va requerir la instal·lació de grups electrogen durant més d’un dia per poder abastir els veïns.