L’espai escollit dins de l’hotel és el Xerta Restaurant del xef Fran López, qui ja ha col·laborat en diverses ocasions amb la DO Terra Alta.
Els tastos seran guiats per Jordi Rius, Secretari Tècnic de la DO Terra Alta, i els assistents podran degustar fins a 6 referències vinícoles, amb un pes important de la garnatxa blanca, la varietat emblema de la DO Terra Alta.
La patronal tarragonina té un deute acumulat de 583.000 euros. El principal deute es va…
Del 2 a l'11 de maig tindrà lloc la Setmana de la Salut a Vila-seca, organitzada…
El Ple de la Diputació de Tarragona, reunit en sessió extraordinària, ha aprovat l’adquisició de…
Tarragona, una ciutat amb un ric patrimoni històric i una ubicació privilegiada al Mediterrani, es…
Las máquinas ya están trabajando en la preparación de los terrenos para iniciar en las próximas…
Reus serà escenari de dues proves dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa, un dels esdeveniments més…