Els tarragonins paguen per aparcar 34 cèntims menys que la mitjana nacional

La durada mitjana de cada aparcament frega les 1,3 hores

Els divendres i dimarts són els dies en què més aparcaments es registren

Són dades de l’informe elaborat per EasyPark sobre ‘Hàbits d’Aparcament a Espanya’

Els conductors de Tarragona paguen de mitjana 0,98 euros cada vegada que utilitzen les zones d’aparcament regulat habilitades pel consistori, 34 cèntims menys que la mitjana nacional que arriba als 1,32 euros.

La durada mitjana de cada aparcament frega les 1,31 hores, lleugerament per sota de la mitjana nacional que se situa en 1,36 hores. Aquestes dades formen part d’un informe elaborat per EasyPark sobre ‘Hàbits d’Aparcament a Espanya’.

L’informe ha analitzat també els dies de la setmana en què més aparcaments es registren. En aquest sentit, els divendres i dimarts són els dies en què es generen més tiquets d’aparcament a Tarragona. Quant al lloc triat per deixar el vehicle, els aparcaments a peu de carrer superen els pàrquings subterranis.

Comparativa europea

L’informe elaborat per EasyPark ofereix també dades sobre els hàbits dels conductors d’algunes capitals europees. La diferència més significativa es troba en el valor del tiquet mitjà. Si a Tarragona se situa en 0,98 euros, en ciutats com Copenhaguen frega els 38 euros ia Estocolm arriba als 23 euros.

“Conèixer com es comporten els conductors ens ajuda a oferir productes i serveis millorats i adaptats a les necessitats dels nostres usuaris i dels ajuntaments amb els que treballem”, explica Victor València, coordinador de Màrqueting de EasyPark. “Així mateix, les dades que obtenim del comportament dels nostres usuaris poden resultar de gran ajuda als consistoris a l’hora d’instaurar polítiques que millorin la mobilitat de les seves ciutats i facin més agradable el dia a dia dels ciutadans”.