Els secrets de l’Arxiu’, activitat del Dia Marítim Mundial

 

Amb motiu del Dia Marítim Mundial, que se celebra cada any el 28 de setembre, l’Arxiu del Port de Tarragona, organitza l’activitat titulada Els secrets de l’Arxiu que es va estrenar el passat mes de juny arran de la celebració del Dia Internacional dels Arxius.

  • Rat Cebrián, mestra, filòloga i conta-contes, és l’encarregada de conduir aquesta acció de difusió adreçada al públic familiar amb infants de fins a 12 anys.

L’activitat consisteix en una visita teatralitzadaamb un personatge vinculat a la història del Port de Tarragona (Maria de Castellarnau) i dos tallers: La meva família i joi Un lloc per a cada cosa. L’objectiu no és altre que posar en valor la tasca que es fa en els arxius, tant d’ordenació i classificació dels documents, com de preservació i difusió de la memòria de les institucions.

Es tracta d’una nova aposta de difusióadreçada a un sector de públic que, fins fa poc, no ha estat habitual en els arxius, però que amb aquesta nova activitat, des de l’Arxiu del Port, tindrà l’oportunitat de conèixer un centre d’aquestes característiques.

L’activitat, que és gratuïta,es farà el dissabte 29 de setembre a les 18 h. La durada aproximada és de 90 minuts. Les places són limitadesi cal reservar prèviament enviant un correu a arxiu@porttarragona.cato trucant per telèfon al 977259400  (extensió 5005) de dilluns a divendres de 9 a 14 h.