Els Premis Ones 2020 s’ajornen al 18 de setembre

La gala se celebrarà de nou al Teatre Metropol de Tarragona

21 de maig 2020- L’equip de Mare Terra Fundació Mediterrània ha decidit ajornar, oficialment, la 26a edició dels Premis Ones al 18 de setembre d’aquest 2020. La decisió s’ha pres tenint en compte l’evolució de la crisi del coronavirus, i es considera que no es podia garantir un acte amb total seguretat per al mes de juny, per a quan estaven previstos en primer lloc.Encara que l’esdeveniment s’hagi ajornat, la cerimònia dels Premis Ones 2020 serà màgica.

Si tot avança a un bon ritme, es podrà tornar a omplir el Metropol d’il·lusió. De totes maneres, el futur segueix sent incert per a tothom, i l’equip de Mare Terra està treballant en alternatives, per si no es pogués celebrar la gala en un teatre tot ple. Però en totes les possibilitats que l’equip es planteja, es complirà amb l’objectiu fonamental dels premis:reconèixer el treball i donar veu a les persones i entitats premiades, que treballen per un món millor.

Pots conèixer tots els premiats i descobrir les novetats de la gala de la 26a edició dels Premis Ones aquí: http://www.mare-terra.org/ca/noticias-mare-terra-cat/79-premi-ones-cat/3975-premis-ones-2020.html