Els conservatoris de la Diputació de Tarragona ofereixen concerts i tallers per a tots els públics en el marc del projecte “Música x joguines”

Aquesta iniciativa solidària, impulsada pels centres d’ensenyament musical de la institució a Tarragona, Reus i Tortosa, ofereix concerts i tallers gratuïts pensats per a tota la família a canvi de joguines noves i no bèl·liques

Portar una joguina nova i no bèl·lica per família. Aquest és el requisit per participar als concerts i tallers gratuïts que els conservatoris de música de la Diputació a Tarragona, Reus i Tortosa organitzaran els propers dies 15 i 20 de desembre de 2018. A Reus i Tortosa aquesta activitat es durà a terme el proper dissabte 15 de desembre, mentre que a Tarragona tindrà lloc el proper dijous 20 de desembre. Per assistir als diferents tallers és imprescindible inscriure’s mitjançant la pàgina web dels centres o bé de manera presencial o per telèfon. Les joguines recollides a través d’aquesta iniciativa solidària es lliuraran a diferents entitats socials com Càritas o Creu Roja per tal que les puguin destinar als seus programes d’infància.

ACTIVITATS ESCOLA I CONSERVATORI DE MÚSICA DE REUS

C/ Llovera 15, Reus

Dissabte 15 de desembre

10.30 – 11.20 h Taller de música per a petits (1-2 anys)

11.30 – 12.20 h Taller de música per a nadons (0-12 mesos)

12.30 – 13.20 h Taller de música per a petits (1-2 anys)

Aquests tallers, a càrrec de Gemma Baños, estan destinats a desenvolupar la sensoriomotricitat dels nens en aquestes edats primerenques, així com la relació amb l’entorn i la resposta en ell mateix. Per poder assistir als tallers cal inscriure’s trucant al telèfon 977 34 59 50 (matins) 977 31 88 57 (tardes)

11.00 h Concert a càrrec dels cors d’avançat de l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Reus

12.30 h Concert de música Afrocubana a càrrec d’AFARÀ ANCESTORS (Cuba-Mali)

ACTIVITATS ESCOLA I CONSERVATORI DE MÚSICA DE TORTOSA

C/ de la Rosa 6, Tortosa

Dissabte 15 de desembre

A partir de les 10h: Taller de música per a infants, obert a famílies amb fills/es entre 4 i 6 anys. Tallers familiars per a nens per treballar de forma conjunta tot el món del llenguatge musical i el complement en el desenvolupament integral del nen i de cohesió amb la família. Hi haurà tres sessions, a les 10h, a les 11h i a les 12h.

A partir de les 10:30h: Música al cinema mut. Projecció d’una pel·lícula amb música en directe i amb la participació teatralitzada en algun moment d’alguna escena. Es faran tres sessions, a les 10:30, a les 11:15 i a les 13h.

A partir de les 12h: Narració d’un breu relat titulat “El gran pianista”, escrit per una alumna del centre, Maria Subirats, que va guanyar un premi de narrativa (Sambori Òmnium). L’acompanyarà al piano l’alumna Mariam Ouacif. Es faran dues sessions, a les 12h i a les 12.30h.

Les inscripcions per assistir a totes les activitats es poden fer al mateix conservatori o bé a través de la web: http://www.dipta.cat/cmtortosa/ o al telèfon: 977444124

ACTIVITATS ESCOLA I CONSERVATORI DE MÚSICA DE TARRAGONA

C/Cavallers 10, Tarragona

Dijous 20 de desembre

18.00 h: Taller “Amb veu i anima”, impartit per Anna Maria Ollet. Tècniques de relaxació relacionades amb la veu i la psicologia per alliberar tensions tant físiques com emocionals. Inscripcions a www.dipta.cat/cmtarragona

18.30 h: Concert de Nadal a càrrec de l’Aula Suzuki, l’Orquestra d’Iniciació i l’Orquestra de Nivell Elemental a l’Auditori de la Diputació de Tarragona (C. Pere Martell, 2). Aforament limitat a la sala. Una hora abans de l’inici del concert es podran recollir les invitacions a l’entrada de l’Auditori.

19.30 h: Concert Grup de Saxos (alumnes de grau professional) i concert Grup de Clarinets (alumnes de grau professional) al Pati del Conservatori.