Els actes de la 3a Biennal d’Art Gastronòmic de Cambrils s’inicien amb una obra de teatre i un tast de vins

L’espectacle titulat “Mai no convidis un sommelier a prendre una coca-cola” es representarà dimarts, 25 de setembre, al Centre Cultural

  •  El termini per presentar obres a la Biennal i als Premis Vila de Cambrils s’ha prorrogat fins el dia 1 d’octubre

 La representació teatral “Mai no convidis a un sommelier a prendre coca-cola”, de l’Autora Elisenda Guiu, interpretada per Lara Díez i Marta Codina, serà el primer acte del programa de la 3a Biennal d’Art Contemporani Gastronòmic de Cambrils. L’activitat tindrà lloc al Centre Cultural el proper dimarts, 25 de setembre, a les 20 hores.

L’espectacle de teatre és una peça breu al voltant d’una sala de tast, on es troben una reputada sommelier i una actriu amb poca fortuna. La primera iniciarà a l’altra en el món del tast, al mateix temps que posaran en comú els seus records del passat. En acabar, les persones assistents podran participar en un petit col·loqui i a un tast de vi de la DO Tarragona.

L’inici dels actes coincideix amb els últims dies de termini per presentar obres a la Biennal d’Art Contemporani Gastronòmic i als Premis Vila de Cambrils. El Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils ha prorrogat el termini fins el dia 1 d’octubre i ha animat a artistes i creadors a participar. El premi pel guanyador de la Biennal és de 6.000 euros. Les bases es poden consultar aquí.

La convocatòria de la 3a Biennal d’Art Contemporani Gastronòmic està oberta a artistes de totes les disciplines visuals que vulguin presentar obres relacionades amb la gastronomia. Els altres tres certàmens culturals amb termini obert són el 28è Premi de Fotografia Vila de Cambrils, el 8è Premi de Narrativa Marítima-Josep Lluís Savall i el 7è Premi de Poesia Vila de Cambrils.El lliurament de tots els premis i la inauguració de l’exposició de la Biennal es farà el dia 25 de novembre de 2018 a les 12 hores a la sala de Plens de l’Ajuntament de Cambrils.

Paral·lelament, fins el març del 2019, es programaran activitats relacionades amb la gastronomia com conferències, representacions teatrals, concursos de fotografia, exposicions, tallers, concerts o maridatge musical.

Redacció

Share
Published by
Redacció

Recent Posts

La Setmana de la Salut de Vila-seca 2024 se centra en l’estil de vida mediterrani

Del 2 a l'11 de maig tindrà lloc la Setmana de la Salut a Vila-seca, organitzada…

3 dies ago

La Diputació de Tarragona aprova la compra de l’antic edifici de la seu de Caixa Tarragona

El Ple de la Diputació de Tarragona, reunit en sessió extraordinària, ha aprovat l’adquisició de…

3 dies ago

Tarragona i el Síndrome de les Finestres Trencades: Com la Falta d’Autoestima Crida a l’Acció

Tarragona, una ciutat amb un ric patrimoni històric i una ubicació privilegiada al Mediterrani, es…

4 setmanes ago

Las máquinas ya trabajan en los terrenos del proyecto de Lotte Energy Materials

Las máquinas ya están trabajando en la preparación de los terrenos para iniciar en las próximas…

4 setmanes ago

Reus acollirà dues proves dels IV Premis Gastronòmics Josep Lladonosa

Reus serà escenari de dues proves dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa, un dels esdeveniments més…

1 mes ago

Finalistes del I Premi de Periodisme Salut i Drets Socials

Un total de 31 treballs periodístics sobre temes de salut i drets socials (dependència,  serveis…

1 mes ago