ELIX Polymers signa un acord de col·laboració amb AECC

ELIX Polymers, empresa capdavantera del sector químic, s’ha adherit al Programa de Solidaritat en l’Empresa a l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC), amb l’objectiu de recolzar i acostar els missatges de la AECC a tots els seus col·laboradors.

  • Com a part de la seva política de Responsabilitat Social Corporativa, ELIX Polymers ha decidit signar aquest acord de col·laboració amb l’AECC, prioritzant el benestar del seu equip humà facilitant-los l’adopció d’estils de vida saludables.

Mitjançant  aquest Programa, ELIX Polymersrecolza, consciència, informa i divulga els consells sobre prevenció i detecció precoç recollits en el Codi Europeu Contra el Càncer entre els seus col·laboradors, així com tot un seguit d’hàbits de vida saludables. Així mateix, dóna a conèixer les activitats, serveis i programes que ofereix l’AECC i acosta les seves campanyes anuals d’informació i conscienciació, posant l’accent en la prevenció del càncer al llarg de tot l’any, entre altres qüestions.

Amb la incorporació voluntària d’aquest programa, ELIX Polymers fa un pas més enllà en la seva estratègia com a empresa saludable, centrant-se en el benestar físic i emocional dels treballadors i del seu entorn familiar i social més proper.