ELIX Polymers anuncia una nova inversió per la seva planta de Tarragona

La previsió d’inici d’execució d’aquest nou projecte és per l’any 2018 i el desenvolupament i consolidació d’aquest, es realitzarà durant els anys 2018 i 2019.

L’empresa ELIX Polymers, fabricant de materials termoplàstics, situada al Polígon Sud de Tarragona, ha anunciat una nova inversió per un import de 4 milions euros que té com a objectiu optimitzar les seves instal·lacions de producció de pols d’ABS.

La pols d’ABS és utilitzat com a producte intermedi per la producció de compostos d’ABS, així com modificador d’impacte en altres compostos termoplàstics. ELIX Polymers a través d’aquest nou pla d’inversió aferma l’accés a aquest intermedi per la seva pròpia producció d’ABS i compostos d’ABS; així com un millor posicionament al mercat europeu com a subministrador de pols d’ABS.

Aquesta inversió s’emmarca en el Pla Estratègic de la companyia, que consolidarà després de diversos anys de creixement a ELIX Polymers com a fabricant de referència d’ABS i compostos d’ABS en les aplicacions i segments de major especialització.

David Castañeda, Director d’Operacions i Desenvolupament de Nous Negocis de ELIXPolymers va afirmar: “Dins del pla estratègic de la companyia, busquem acompanyar al client en el seu creixement, afermar-nos als mercats clau i incrementar la nostra presència internacional mitjançant l’accés a nous nínxols de mercat i especialitats a la regió NAFTA i continent asiàtic. Aquesta inversió, permetrà a més optimitzar i flexibilitzar les nostres operacions, amb l’objectiu de seguir sent referència al mercat per la nostra fiabilitat i les nostres solucions a mesura”.

Aquest projecte d’inversió proporcionarà a ELIXPolymers la millor tecnologia del mercat, explicant en la seva engegada i desenvolupament amb la col·laboració dels principals proveïdors de referència en els equips seleccionats. Així mateix, incorporarà equips que permetran la integració de la indústria 4.0 en l’operativa de les instal·lacions.

Durant els últims dos anys, seguint el seu Pla Estratègic de creixement, ELIX Polymers ha realitzat importants inversions en les seves instal·lacions i sistemes d’informació i gestió amb l’objectiu d’expansionar-se, posicionar-se al mercat i diferenciar-se dels seus competidors brindant un servei basat en els factors clau de flexibilitat, proximitat als clients, proactividad, perspectiva global i solucions de servei a mesura.

Aquesta nova inversió a les instal·lacions, juntament amb les realitzades en aquests dos últims anys, demostra el compromís de ELIXPolymers amb el seu centre productiu de Tarragona.