Elche CF – CF Reus (0-2): Primers tres punts de la temporada

El CF Reus ha sumat els tres primers punts de la temporada després de guanyar (0-2) al camp de l’Elche CF.

• Els roig-i-negres han aconseguit la victoria gràcies a un gol de Fran Carbia i un altre d’Àlex Carbonell.
  • L’equip de Xavi Bartolo ha estat el clar dominador de l’encontre i no ha donat opcions als locals demostrant una gran personalitat del sobre la gespa Martínez Valero.

La primera part ha tingut només un protagonista, el CF Reus. Després d’uns minuts inicials de tempteig, els reusencs s’han fet amb el guió del partit noquejant l’equip local. Linares ha estat el primer en avisar amb dues rematades que han sortit fora per ben poc. El davanter aragonès, que s’ha estrenat amb la samarreta roig-i-negra, ha portat de corcoll a la defensa local. Linares ha estat acompanyat per Planas i Fran Carbia. Precisament, l’extrem tarragoní ha estat l’encarregat d’obrir la lluna. El futbolista roig-i-negre ha iniciat una internada per la banda esquerra i sense pensar-ho ha executat un xut ras que ha perforat la porteria de l’Elche CF. D’aquesta manera, l’equip de Xavi Bartolo ha culminat el bon joc que s’estava practicant sobre la gespa.

Amb l’avantatge en el marcador, el CF Reus ha pogut mantenir els tempos del partit i els locals només s’han aproximat amb un xut de Gonzalo Villar. A la represa, l’Elche CF ha reaccionat i ha començat a buscar amb insistència el gol de l’empat. Edgar Badia ha posat una mà providencial al minut 60’ de partit en un u contra u davant Sory Kaba. El porter roig-i-negre ha evitat l’1-1 amb una gran acció. Quan més apretava el conjunt local, el CF Reus ha posat terra de per mig, en una gran jugada col·lectiva. Àlex Carbonell, que ha entrat al 67’, ha rematat de cap un centre de Borja Herrera per posar el 0-2 a l’electrònic i ampliar les distàncies.

Després de la diana roig-i-negra, el tècnic Xavi Bartolo ha decidit donar entrada a Ricardo Vaz i Gonzalo Pereira per Fran Carbia i Linares. El CF Reus ha aconseguit adormir el partit fins al xiulet final de l’àrbitre i sumar, d’aquesta manera, la primera victòria i els primers tres punts de la temporada.

EL CF Reus se situa, provisionalment, a l’onzena posició de LaLiga123 amb 4 punts. El proper partit del conjunt reusenc tindrà lloc aquest diumenge 9 de setembre a les 12:00 hores a l’Estadi Municipal davant l’Albacete BP.