El turc Jak Ali Harvey i la francesa Orlann Ombissa-Dzangue s’adjudiquen l’or a la final dels 100 metres

Durant la jornada del 28 de juny a la tarda, es van dur a terme diverses finals d’atletisme a l’Estadi d’Atletisme de Campclar, situat a l’Anella Mediterrània.

En les proves de 100 metres en les categories masculines i femenines es van endur l’or el turc Jak Ali Harvey i la francesa Orlann Ombissa-Dzangue. Les medalles de plata van ser per a la grega Rafailia Spanoudaki-Chatziriga i el turc Emre Zafer Barnes. Els atletes que van completar el podi van ser els italians Federico Cattaneo i Anna Bongiorni, que es van penjar el bronze.

També es va disputar la competició dels 400 metres on l’atleta xipriota Eleni Artymata i l’italià Davide Re, van ocupar el primer lloc en el podi. La plata se la van adjudicar la italiana Libania Grenot i l’espanyol Lucas Bua, mentre que el bronze va recaure també en la italiana Mariabenedicta Chigbolu i, en la competició masculina, al francès Mamoudou-Elimane Hanne.

A més, també es van dur a terme les semi finals dels 200 metres on l’atleta espanyol Daniel Rodríguez va quedar en segona posició per darrere del turc Ramil Guliyev. Tot i que no va guanyar la prova, va aconseguir la seva millor marca personal (20.59) que ja s’ha convertit en la tercera millor d’un atleta espanyol.

Altres disciplines com els 3000 metres d’obstacles femenins, també van fer podi amb l’albanesa Luiza Gega (9:27:73) al capdavant i seguida per la tunisiana Habiba Ghribi (9:34:62). El bronze se’l va endur l’eslovena Marusa Mismas, amb una marca de 9:35:57.

En la final femenina de llançament de disc, l’esportista de Croàcia, Sandra Perković, es va penjar l’or, seguida per la plata de la portuguesa Liliana Cá i el bronze de la grega Chrysoula Anagnostopoulou.

Les final de salt de perxa, modalitat que només es disputa en categoria femenina, va donar com a resultat un podi dominat per la francesa Ninon Guillon-Romarin. La plata se la va endur l’eslovena Tina Sutej i el bronze se’l va penjar la grega Nikoleta Kyriakopoulou.

Durant les jornades d’avui i demà, tindran lloc la resta de finals d’atletisme dels Jocs Mediterranis de Tarragona 2018 a l’Estadi d’Atletisme de Campclar.